معرفی:
ماهی کفشک دارای بدنی تیره می باشد و جالب است بدانید که هر دو چشم این ماهی در یک سمت بدن او قرار دارد چرا که یک سمت دیگر بدنش بر روی کف دریا است و به پهلو حرکت می کند .
این ماهی بدنی قهوه ای رنگ دارد. چشمان این ماهی با میدان دید ۷۰ درجه به بالا است. اندازه طول ماهی کفشک معمولا بین ۱۲ تا ۲۸ سانتی متر است.
بیشتر بافت بدن این ماهی را آب تشکیل داده است و جالب است بدانید که میزان پروتئین موجود در این ماهی به گونه ایست که شما با خوردن این ماهی ۵۰ درصد از نیاز روزانه ی خود به پروتئین تامین کنید.
![](/Portals/0/CKEditorFiles/ماهی_کفشک_جنوب_توس_استار_8_326776437.jpg)
ارزش غذایی در 100 گرم:
![](/Portals/0/CKEditorFiles/ماهی_کفشک_جنوب_توس_استار_12_589845778.jpg)
خواص:
کاهش کلی سطح کلسترول در بدن که از سلامت قلب محافظت میکند.
رفع افسردگی
کاهش التهاب و آرتریت
این ماهی منبع عالی ویتامین هایی مانند منیزیم، ویتامین B و فسفر است.
در زنان باردار به حفظ سلامت جنین کمک شایانی می کند
جلوگیری ازابتلا به بیماری آلزایمر
مصرف این ماهی احتمال ابتلا به بیماری دیابت را کاهش می دهد
![](/Portals/0/CKEditorFiles/فیله_کفشک_cleanup_738395674.png)
روش پخت:
گوشت ماهی کفشک بسیار لطیف است. گوشت خوش طعم و بدون استخوان این ماهی باعث شده تا بیشتر برای سوخاری کردن از آن استفاده کنند. در انواع غذاهای دیگر مانند قلیه و ته چین نیز از آن استفاده می شود.دستور پخت این ماهی را می توانید در پایین صفحه از قسمت فایل های مرتبط دانلود کنید.
![](/Portals/0/CKEditorFiles/ماهی_کفشک_جنوب_توس_استار_13_2109513683.gif)