ماهیچه در قسمتی از ران گوسفند قرار گرفته است که به پاچه ها ختم می شود. این قسمت معمولاً دارای گوشت با چربی کمتر و بیشتر به صورت عضله است.
ماهیچه کمی چربتر و آبدارتر از گوشت گوساله است و به سبب آهن، کلسیم و پروتئینی که دارد برای تقویت استخوان ها و عضلات مفید است. گوشت ماهیچه را میتوان به شکل های مختلف سرو کرد و آن را در وعده های غذایی مختلف جای داد.
خواص ماهیچه گوسفندی:
سرشار از پروتئین است که برای تقویت عضلات بسیار مفید است.
حاوی کلسیم و فسفر است که از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
مصرف آن برای زنان باردار و کسانی که در سن رشد هستند بهترین گزینه برای تامین گوشت مورد نیاز بدن است.
ماهیچه به علت تحرکی که دارد مواد مغذی بیشتری مانند آهن، سلنیوم، ویتامین های گروه B و A و زینک را در خود جای می دهد. از این رو کسانی که از بیماری هایی مانند آنمی یا فقر آهن رنج می برند بهتر است مصرف ماهیچه گوسفندی را فراموش نکنند.
گوشت ماهیچه بسیار مقوی و پر انرژی است و برای غلبه بر خستگی و افزایش مقاومت بدن بسیار مناسب است.این گوشت دارای پروتئین بسیار بالایی است که نیاز بدن به پروتئین را کاملا تامین می کند و دارای انواع ویتامین های گروه B مانند ویتامین B12 است که برای بدن لازم و ضروری هستند.