نیم شقه گوسفندی شامل یک دست، یک ران ،نصف گردن و نصف سرسینه هر بره است که خرید آن از نظر اقتصادی به صرفه تر است.
همان طور که خواص گوشت گوسفند بر کسی پوشیده نیست لازم است که هفته ای حداقل یکبار آن را در برنامه غذایی خود بگنجانیم.از جمله مهترین خواص پوشت گوسفندی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
گوشت گوسفند دارای اسید لینولئیک است که از التهابهای سرطان و تومورهای بدخیم جلوگیری می کند.

همچنین گوشت گوسفند راه حل خوبی برای بالا بردن سوخت و ساز بدن است و با داشتن ویتامین B زیاد به بدن کمک میکند تا کالریها و چربیهای بدن راحتتر سوزانده شوند.
وجود میزان آهنی که در گوشت قرمز است مشکلات کم خونی بدن را جبران میکند و این موضوع باعث میشود تا یکی از فواید گوشت گوسفند جلوگیری از نقصهای مادرزادی باشد.
کلسیم موجود در این گوشت برای بدن بسیار مفید است و از طریق مصرف این گوشت، سلامت استخوانهای بدن تضمین خواهد شد و استخوانها به خوبی تقویت میشوند.